Pagina's

zaterdag 29 februari 2020

Happy Handmade Fasion tas

Jaaa afgelopen maand was het zover. De aagekondigde boeklancering was er van Happy Handmade fashion. Wat een feest was het en ook druk! Gelukkig wist ik het mooie boek te bemachtigen en ook een goodieback. En tas vol met prachtige wol en leuke frutsels om je project mee op te vrolijken, een notitie boekje en een memoblokje.

Deze dag nam ik ik het mooie garen van phildar mee. Eenmaal thuis gekomen kon ik het boek doorbladeren. En daar stuitte ik op de tas. Wat een prachtig ding! Tjah alleen had ik daar de goede wol niet voor. Uiteindelijk naar de plaatselijke wol winkel gegaan. Toen ik de winkel binne stapte wist ik niet meer welk garen ik nodig had. Gelukkig had de winkeljuffrouw het boek en zochten we de bijbehorende garen erbij. Ik ging voor de kleur roze. Een beetje oud roze. Ik wilde heb eigelijk zwart maken maar de winkeljuffrouw vertelde dat het patroon er misschien minder mooi uit zou komen. Ze heeft gelijk dacht ik.
Het patroon is wat lastig. Zeker de ronde klep. Ik heb het wel een aantal keer gehaakt en uitgehaald. Ik kan het dromen. Maar het resultaat mag er zijn! Ik ga hier zeker veel plezier van hebben.


Liefs Margreet♡

Geen opmerkingen:

Een reactie posten